Legomont Alu Slot Drain aluminijska kanalica s rasporom za odvodnju oko bazena,terasa i sl. – VIŠE NIJE DOSTUPNO ! Uskoro će biti dostupan sličan proizvod.

Legomont Alu Slot Drain aluminijski kanal s rasporom i revizijskim poklopcem za odvodnju terasa,balkona,bazena i sl. je izrađen iz ekstrudiranog aluminijskog profila koji je eloksiran i otporan na koroziju. Ovaj kanal se upotrebljava svugdje gdje želimo imati visokoučinkovitu odvodnju s odvodne površine a koja u isto vrijeme nije previše upadljiva i ne narušava izgled bilo terase,balkona, bazena i sl..

Legomont Alu Slot Drain aluminijski kanal s rasporom proizvodi se u dimenzijama 500 i 1000 mm sa ili bez revizijskog poklopca za čišćenje unurašnjosti kanala. Kombinacijom elemenata od 500 i 1000 mm uz tvorničku spojnicu za dva kanala možemo slagati odvodne linije prema zahtjevu linijske odvodnje objekta s horizontalnim odvodima DN50 na krajevima kanala ili vertikalnim odvodima DN 75 koji se postavljaju bilo gdje na kanalu uz prethodno bušenje rupe na poziciji odvoda.

Ukoliko se Legomont Alu Slot Drain aluminijski kanal s rasporom ugrađuje na terase tj. na površine koje moraju biti vodonepropusne onda takve površine moraju biti hidroizolirane te se na njih postavljaju ovi kanali. Nije nužno da se koriste mase za brtvljenje u smislu brtvljenja spojeva na vodonepropusnost ako je izvedena hidroizolacija površine na koju se postavljaju Legomont Alu Slot Drain aluminijski kanali jer će minimalne količine vode koja se probije na hidroizolaciju ispariti. Mase za brtvljenje možemo koristiti više radi čvrstoće svakog pojedinog spoja između elemenata kanala ,npr. takva je i masa za brtvljenje Mapeflex PU 45 FT, koju preporučujemo za upotrebu.

Uz spomenute elemente Legomont Alu Slot Drain aluminijskog kanala imamo još i završne poklopce za krajeve kanala. Visina ugradnje Legomont Alu Slot Drain aluminijskih kanala je 80 mm, svi elementi su izrađeni iz aluminija. Vjerujemo , da nakon što pogledate našu 3D video prezentaciju da će vam sve biti jasno.